Scroll to top

PROIECTUL DIMRI RESIDENCE

Cartier privat securizat cu 11 imobile, 1004 apartamente, 4.1 hectare de teren total, 3 hectare de spatii verzi, piscina, locuri de joaca, pista pentru biciclete, centru comercial

Situat intr-o  zona in continua dezvoltare si expansiune, Dimri Residence este unul dintre cele mai mari proiecte  rezidentiale  dezvoltat  in faze pe o suprafaţă de 4,1 Hectare si va cuprinde 11 imobile.
Dimri Residence va totaliza un numar  de 1004 apartamente spatioase si complet finisate ce se vor remarca prin stilul arhitectural modern si calitatea materialelor folosite.
Din interesul nostru pentru satisfacerea si celor mai exigente cerinte , am gandit ca  in cadrul ansamblului  sa va puteti bucura  de:

spatii verzi in suprafete generoase

locuri de joaca pentru copii

piscina exterioara

pista pentru biciclete

centru comercial

Proiectul va fi dezvoltat in trei faze de construire astfel:

Faza 1:  Finalizata95 apartamente
Faza 2:  In constructie, 249 apartamente
Faza 3:  660  apartamente

FAZA 1

Apartamentele sunt deja  finalizate si te poti muta imediat.

Prima faza a proiectului cuprinde un imobil cu 95 apartamente in suprafete generoase, luminoase, dotate cu cele mai bune finisaje. Bucura-te de confortul unui mix de facilitati, alese special pentru tine.

Traieste experienta Dimri Residence!

faza1
dimri 6
dimri-23-1024x562
dimri-19-1024x618

FAZA 2

Dezvoltarea   Imobilelor A2, A3, A4 ce contin apartamente cu 2 si 3 camere totalizeaza un numar de 249 apartamente .

Constructia fazei 2 a inceput in noiembrie 2017

In cadrul acestui an  se va demara constructia piscinei exterioare dar si a Centrului Comercial menit sa deserveasca locatarilor ansamblului .

FAZA 3

Are ca scop completarea pana la un numar de 1.004 de apartamente. La finalul proiectului, ansamblul Dimri Residence va deveni o comunitate de prieteni care impart acelasi interes fata de un stil de viata calitativ si modern.

dimri_16.03.2018
eHallway_V3_4K
CERE OFERTA
close slider