Un rezidential cat un oras, noul tau oras din Sectorul 6!

 

Situat intr-o  zona in continua dezvoltare si expansiune, Dimri Residence este unul dintre cele mai mari proiecte  rezidentiale  din Bucuresti, dezvoltat  pe o suprafaţă initiala de 4,1 hectare, dar care are in vedere si o extindere pe inca 8 hectare in aceeasi zona.

Dimri Residence va totaliza in prima etapa un numar  de 1004 apartamente spatioase si complet finisate, intr-un stil arhitectural modern, iar dupa extindere va ajunge la un total de 3000 de apartamente.

Gandit pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte, Dimri Residence reprezinta cea mai buna optiune de viitor pentru zona de vest a Bucurestiului, atat prin calitatea materialelor si finisajelor folosite, cat si prin amploarea facilitatilor oferite: locuri de parcare, locuri de joaca pentru copii, piscina, centre comerciale, SPA, piste de biciclete, supermarket-uri, farmacie, gradinita, spatii de birouri, sala de fitness si multe altele. Pentru ca ACASA inseamna APROAPE DE TOT ce e important pentru tine!

 

Proiectul va fi dezvoltat in trei faze de construire astfel

FAZA 1

Finalizata, 95 apartamente.

Dimiri Residence Faza 1

 

Apartamentele sunt deja  finalizate si te poti muta imediat.

Prima faza a proiectului cuprinde un imobil cu 95 apartamente in suprafete generoase, luminoase, dotate cu cele mai bune finisaje. Bucura-te de confortul unui mix de facilitati, alese special pentru tine.

              Traieste experienta Dimri Residence!

FAZA 2

In constructie, 249 apartamente

poza-faza-2

 

Dezvoltarea   Imobilelor A2, A3, A4 ce contin apartamente cu 2 si 3 camere totalizeaza un numar de 249 apartamente .

Constructia fazei 2 a inceput in noiembrie 2017

In cadrul acestui an  se va demara constructia piscinei exterioare dar si a Centrului Comercial menit sa deserveasca locatarilor ansamblului .

FAZA 3

660 Apartamente

Dimri Residence Faza 3

 

Are ca scop completarea pana la un numar de 1.004 de apartamente. La finalul proiectului, ansamblul Dimri Residence va deveni o comunitate de prieteni care impart acelasi interes fata de un stil de viata calitativ si modern.

© Copyright 2016 - 2018 | DIMRI RESIDENCE| All Rights Reserved
Scroll Up
CERE OFERTA
close slider